Nota de premsa de FADEMUR 8 d'abril de 2024
Emprendoras de Ruraltivity ganadoras de la pasada edición de las becas. Foto: FADEMUR.
'La Volta a l'Espanya Rural' se celebrarà el proper 19 d'abril, entre les 10 i les 16 hores, al poble barceloní de Cardona (4.569 habitants).

Catalunya rep la següent etapa de 'La Volta a l'Espanya Rural' de FADEMUR

L'organització de dones rurals FADEMUR celebrarà a Cardona (Barcelona) la següent etapa de 'La Volta a l'Espanya Rural', una gira de tres mesos per posar en valor el paper de les dones a l'activitat econòmica dels pobles.

8 d'abril de 2024. La Federació d'Associacions de Dones Rurals (FADEMUR) ha anunciat que la propera etapa de la seva gira 'La Volta a l'Espanya Rural' se celebrarà el proper 19 d'abril, entre les 10 i les 16 hores, al poble barceloní de Cardona (4.569 habitants) sota el títol “Dones rurals: present i futur dels nostres pobles”.

'La Volta a l'Espanya Rural' és una gira de jornades gratuïtes en què FADEMUR informa i forma la població rural sobre el paper de les dones a l'economia dels pobles i les possibilitats existents per potenciar-lo.

Concretament a Cardona, a més de comentar i debatre sobre l'impacte positiu del treball de les dones a les seves comunitats, la jornada donarà accés a les persones assistents a detalls sobre la Política Agrària Comuna (PAC), el règim de titularitat compartida de les explotacions, els programes de desenvolupament rural, altres mecanismes de finançament privat i col·laboració publico privada i oportunitats en les noves tecnologies. En definitiva, allò que contribueix a impulsar les dones rurals en les seves feines als pobles.

Després del dinar, les participants visitaran "L'Aula Rural Cal Tuta", un projecte de divulgació innovador ubicat en una explotació agrària de Cardona.

'La Volta a l'Espanya Rural' se celebrarà el proper 19 d'abril, entre les 10 i les 16 hores, al poble barceloní de Cardona (4.569 habitants).

'La Volta a l'Espanya Rural' va començar el passat 19 de març a Cifuentes (Guadalajara). A més d'aquesta província i la de Barcelona, la gira passarà per pobles de Lugo, Ourense, Almeria, Còrdova, Saragossa, Astúries, Santa Creu de Tenerife, Toledo, Palència, Salamanca, Badajoz, La Rioja, Castelló i Múrcia. Finalment, 'La Volta a l'Espanya Rural' conclourà el proper mes de juny amb un gran esdeveniment a nivell nacional que tindrà lloc a la província de Càceres.

FADEMUR celebra aquesta gira gràcies a les subvencions del Ministeri dʻAgricultura, Pesca i Alimentació a les entitats de dones rurals d’àmbit nacional

  • Més informació: Paula Álvarez, cap de Premsa de FADEMUR. 647 503 06.


Paula D. Álvarez Neira
FADEMUR
Jefa de Prensa
C/ Agustín de Betancourt, 17. 6º
28003 Madrid
Tlf.: 647 503 096
prensa@fademur.es
fademur.es            

Fademur
Estás recibiendo este correo electrónico a la dirección [EMAIL] porque formas parte del listado de comunicaciones de la Federación de Asociaciones de Mujeres Rurales (Fademur).
Te animamos a usar los textos e imágenes citando la fuente.
Si no deseas seguir recibiendo estos mensajes haz clic aquí: [UNSUBSCRIBE] y disculpa las molestias.